Акценти

            

 

 

Обещаващи новосъздадени компании могат да кандидатстват за наградата Start Up Energy Transition 2019

Агенция за устойчиво енергийно развитие (АУЕР) е част от мрежата от партньори на платформата Start Up Energy Transition (SET), управлявана от Германската енергийна агенция (dena) в сътрудничество със Световния енергиен съвет (WEC). SET платформата се състои от годишната SET награда, техническия фестивал SET Tech Festival и глобална мрежа от иноватори, корпоративни клиенти и инвеститори. Наградата SET e международен конкурс за стартиращи фирми и нови компании в световен мащаб, които работят по идеи, засягащи глобалния енергиен преход и изменението на климата. За трета година от наградата SET, стартиращите фирми могат да кандидатстват за една от петте категории до 31.01.2019 г.
Трите най-обещаващи новосъздадени компании от всяка една категория ще бъдат поканени в Берлин да представят своите бизнес идеи на ежегодната среща на високо равнище – SET Tech Festival, която ще събере тази впечатляваща мрежа заедно на 9 април 2019 г.
Победителите получават парична награда и награждаването ще се осъществи по време на церемония, част от конференцията „Берлин – Диалог „Енергиен Преход”. Освен това, първите 100 стартиращи компании ще бъдат поканени на 24-ия Световен енергиен конгрес в Абу Даби през септември 2019 г., като ще имат осигурени безплатно пътуване и демонстрация по време на конгреса.
На всички новосъздадени фирми, които имат амбицията да бъдат иновативни и вярват в успешните си идеи препоръчваме да кандидатстват, за да имат шанс да получат признание за работата и идеите си. Критериите за подбор на иновативни компании и организации и on-line формата за кандидатстване могат да бъдат намерени на Интернет страницата на SET Award 2019.
За повече информация относно наградата SET можете да се свържете с Ms. Alexandra Khripko от Германската енергийна агенция: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Желаем успех на всички компании, които решат да се включат в надпреварата.