Акценти

 

                      

 

 

 За четвърта година обещаващи новосъздадени компании могат да кандидатстват за наградата Start Up Energy Transition 2020
Агенция за устойчиво енергийно развитие (АУЕР) е част от мрежата от партньори на платформата Start Up Energy Transition (SET), управлявана от Германската енергийна агенция (dena) в сътрудничество със Световния енергиен съвет (WEC). SET платформата се състои от годишната SET награда, техническия фестивал SET Tech Festival и глобална мрежа от иноватори, корпоративни клиенти и инвеститори. Наградата SET e международен конкурс за стартиращи фирми и нови компании в световен мащаб, които работят по идеи, засягащи глобалния енергиен преход и изменението на климата. За четвърта година от наградата SET стартиращите фирми могат да кандидатстват до 15.01.2020 г. за една от петте категории, всички насочени към насърчаване на чистата енергия: Възобновяеми енергии и материали; Дигитални енергийни системи; Енергийно ефективни решения; „Умна“ мобилност и Специална награда: Quality Access & Sustainable Development Goal (SDG) 7.
Трите най-обещаващи новосъздадени компании от всяка една категория ще бъдат поканени в Берлин да представят своите бизнес идеи на ежегодната среща на високо равнище – SET Tech Festival, която ще събере мрежата заедно през март 2020 г.
На всички новосъздадени фирми, които имат амбицията да бъдат иновативни и вярват в успешните си идеи препоръчваме да кандидатстват, за да имат шанс да получат признание за работата и идеите си. Критериите за подбор на иновативни компании и организации и on-line формата за кандидатстване могат да бъдат намерени на Интернет страницата на SET Award 2020.
За повече информация относно наградата SET можете да се свържете и с Ms. Alexandra Khripko от Германската енергийна агенция: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Желаем успех на всички компании, които се включат в надпреварата.