Обществено обсъждане

10 април 2014 г.

Стартира процедура по обществено обсъждане на проекта на нов Закон за енергийната ефективност

Предложения по проекта на Закон може да изпращате в нормативно определения (14 дневен) срок, на следния електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


 

14 февруари 2013 г.

 С доклад на изпълнителния директор на Агенцията за устойчиво енергийно развитие до министъра на икономиката, енергетиката и туризма е предложен проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № РД-16-1117 от 2011 г. за условията и реда за издаване, прехвърляне, отмяна и признаване на гаранциите за произход на енергията от възобновяеми източници (обн., ДВ, бр. 84 от 2011 г., изм. и доп., бр. 54 от 2012 г.).

Проектът цели облекчаване на процедурата за издаване на гаранции за произход на енергия, произведени от възобновяеми източници чрез намаляване на сроковете за разглеждане на заявленията и издаване на документите.

Наредба за изменение и допълнение на Наредба № РД-16-1117 от 2011 г. за условията и реда за издаване, прехвърляне, отмяна и признаване на гаранциите за произход на енергията от възобновяеми източници

Предложения по проекта можете да изпращате в 14-дневен срок на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.